Menu
Amsterdam / Amsterdam / Dagje Uit

Review TIP: High Tea en Rondvaart in Amsterdam

Dit restaurant ligt midden in Amsterdam tussen talrijke bezienswaardigheden en een paar meter van dé winkelstraat in Nederland, de Kalverstraat en de opstapplaats voor uw rondvaart. Geniet van een heerlijke high tea bij een van de beste restaurants in Amsterdam.

High Tea in Hartje Amsterdam
Een dagje Amsterdam is voor vele Nederlanders elk jaar weer een perfect uitje. Daarom deze super tip van ons ! Dit restaurant is gelegen midden het centrum van Amsterdam in een 16e eeuws monumentaal pand tussen Rokin en Kalverstraat. Het Slow food restaurant is 1 van de weinige lunch restaurants in Amsterdam en heeft een warmestijlvolle uitstraling. De uitbaters, Willem Jan en Kirsten zorgen voor een warm ontvangst en presenteren ook volgens vele vakbladen een ongekend culinair niveau tegen betaalbare prijzen. Combineer uw dagje Amsterdam met een heerlijke High Tea.

Gartine, koken en bakken met passie.
Onze producten komen rechtstreeks uit onze eigen moes en kruidentuin! Het is een tuin, waar we met veel enthousiasme naar toe gaan en waar we u met veel plezier van laten proeven! Onze verse eieren komen rechtstreeks van de stichting adopteer een kip. Ook vindt u op onze kaart authentieke streekproducten die voldoen aan de criteria van de Slow Food organisatie. Ons brood betrekken we van het Vlaamsch Broodhuys. Passie voor patisserie In de loop der jaren zijn wij gepassioneerd geraakt door patisserie. Onze huisgemaakte taarten en zoetigheden zijn dan ook volop aanwezig. Gartine, een restaurant waar liefde voor eten voorop staat!

Nieuwe Review: “Alles prima geregeld. De kaartjes voor de rondvaart lagen klaar en we konden opstappen vlak bij het restaurant. De high tea in restaurant Gartine was in een woord geweldig.. Vriendelijk en gastvrij personeel en de high tea was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.”

Geniet ook van dit leuke dagje uit met High tea en Rondvaart in Amsterdam!