Menu
Amsterdam / Amsterdam / Dagje Uit / Familie & Kinderen

10 jaar Hemeltjelief Hemelvaart Festival in Amsterdam

We gaan ervoor!
10 jaar Hemeltjelief op 10 mei 2018.

Want voor dit bijzondere jubileum gaan we:

OUDE KOEIEN UIT DE SLOOT HALEN.
Dat betekent het beste van het beste van 10 jaar Hemeltjelief.

De komende tijd zullen we jullie geheugen verfrissen over alle bizarre activiteiten van 10 jaar Hemeltjelief. En jullie mogen meestemmen en denken. Hoe meer likes op de Hemeltjelief Facebook pagina, hoe groter de kans dat we ’t opnieuw gaan plaatsten. Laat ons weten wat volgens jou echt maar dan ook echt terug moet komen.

Dus kom, en dwaal over de mooiste scheepswerf en waan je in je eigen gecreëerde herinnering. Met natuurlijk heel veel fijne bands, dj’s en vertier voor grote en kleine kinderen.

Over Hemeltjelief!
Hemeltjelief! is een kleurrijk en vrolijk festival dat jaarlijks op Hemelvaartsdag wordt gehouden op de NDSM werf, Amsterdam. Er is voor alle leeftijden vanalles te doen; denk hierbij aan interactieve activiteiten, kunst en theater op de bijzondere plekjes van de oude scheepswerf. Ieder jaar transformeert een nieuw thema het festivalterrein in een bijzondere ervaring.

Hemeltjelief! heeft als doel verbinding aan te gaan met creatieve partijen en organisaties uit Amsterdam-Noord. Naast het programma pakken we ook graag uit op het gebied van eten en drinken met een breed aanbod in een heerlijk themasausje. Daarom vragen we je je eigen consumpties thuis te laten en je smakelijk te laten verrassen. Hemeltjelief! geeft om de aarde, daarom werken we jaarlijks samen met een goed doel en hanteert Hemeltjelief! een duurzaam beleid.

Noorderlicht Afterparty
Iedere Hemeltjelief! editie wordt in stijl afgesloten met de befaamde afterparty in Noorderlicht. Tot 03:00uur ga je los op de sets van uiteenlopende DJ’s. Kaarten voor de afterparty zijn die dag verkrijgbaar op het festivalterrein. De minimumleeftijd hiervoor is 18 jaar.

Klik hier voor meer informatie over het Hemeltjelief Festival!